Bolivian Torch Cactus

5/5 (1 ratings)

De Bolivian Torch Cactus (Echinopsis lageniformis) is een pilaarvormige cactus uit de Boliviaanse woestijnen. Let op, de psychoactieve effecten van mescaline in deze cactus zijn krachtiger dan in andere. De effecten van mescaline zijn vergelijkbaar met die van lsd, het geeft gebruikers een audiovisuele trip en een warm gevoel door het hele lichaam. Bij Zativo verkrijgbaar in 3 formaten.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
10-11 cm € 8.50
25-30 cm € 25.00
50-60 cm € 45.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bolivian Torch Cactus: De Krachtige Mescaline geeft je een Buitenaardse Ervaring

Sjamanen gebruiken mescaline al tijdenlang om zich dichter bij het natuurlijke universum te brengen wanneer ze op visioenreis gaan. Velen hebben bij het gebruik van mescaline bijwerkingen ervaren die vergelijkbaar zijn met lsd. Mensen beschrijven sterke visuele en auditieve veranderingen, warme gevoelens door hun hele lichaam, en gevoelens van opgewektheid en verbintenis met de wereld op manieren die ze daarvoor nog niet kenden.

De Bolivian Torch Cactus heeft een lichtgroene tot blauwachtige kleur en produceert meestal 4-8 ribben. Het kan 2-5m hoog groeien en heeft stammen van 15-20cm doorsnee. Deze specifieke cactus groeit gelijkmatig, en de ribben en stammen ontwikkelen een spreiding van 2,5-3cm.

De Bolivian Torch Cactus is bijzonder sterk; het is extreem tolerant voor droogte en resistent tegen schimmel wanneer het zo nu en dan de juiste hoeveelheid water krijgt. Het is vrijwel probleemloos te transplanteren en is een snelgroeiende plant.

KWEEK

Geef regelmatig water, afhankelijk van hoe snel de bodem droogt. Let op afvoer rondom de plant; het hoeft niet zompig te zijn maar het moet ook niet meer dan een paar dagen gebarsten en droog zijn.

Ook bodemmengsel is belangrijk, want de behoefte van een cactus is anders dan die van veel andere planten in een tuin. Gebruik een speciale cactusbodem of mix je huidige bodem met grof zand, puimsteen en cactusvoedingsstoffen. Deze specifieke plant kan goed groeien op een arme bodem.

De Bolivian Torch Cactus (Echinopsis lageniformis) kan voor het grootste deel van de dag de volle zon aan maar heeft soms gedeeltelijke schaduw nodig. Het heeft enige resistentie tegen vorst maar als je ergens woont waar het ‘s winters extreem koud is, kun je overwegen om in potten te kweken, zodat de cactus indien nodig naar binnen verplaatst kan worden.

DOSERING

Omdat deze cactus krachtiger is dan andere is het belangrijk om op de dosering te letten. 0,3-0,4 gram mescaline kan je al doen spacen, dus begin alsjeblieft met een kleine hoeveelheid en verhoog vanaf daar. Het duurt gemiddeld 45 minuten voordat het effect werkt en het piekt na ongeveer 2 uur. Wees je er ook van bewust dat braken onderdeel is van het proces. Maak je geen zorgen als je je avondeten opnieuw ziet voordat je aan je trip begint. Het is aan te raden om tot 6 uur voor inname niets te eten.

Het vlees van de cactus kan bitter en onaangenaam zijn. Als je het vlees van de cactus niet direct wilt eten, kun je de plant drogen en tot een poeder malen, wat je kun toevoegen aan een drankje.

WAARSCHUWING

Mescaline kan voor een sterke trip zorgen; zorg er alsjeblieft voor dat iemand bij je is voor het geval je hulp nodig hebt. Niet mixen met alcohol of MAO-remmers. Niet gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft, of zware machines bedient.