Peyote met Pups

De Peyote met Pups, een speciale versie van onze standaard Peyote (Lophophora williamsii), slaat psychoactief hard in. Gebruikers ervaren intense introspectie, vergezeld van visuele en auditieve veranderingen. De trip van Peyote, inheems in Mexico en Zuidwest-Texas, houdt lang aan waardoor deze favoriet is bij spirituele personen over de hele wereld.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.50
10-11 cm € 65.00
5-6 cm € 27.50
8-9 cm € 45.00
12-14 cm € 90.00
15-17 cm € 127.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Peyote met Pups: Een Peyote variant voor diegenen die iets speciaals zoeken

Peyote heeft een lange geschiedenis, die te herleiden is naar 3700vC. Historisch werd het gebruikt voor spirituele toepassingen binnen de Zuid-Amerikaanse cultuur, maar vanaf de 16de tot 18de eeuw waren de Spanjaarden vastbesloten het gebruik te verbannen, omdat ze het gebruik associeerden met hekserij. De Spanjaarden waren onsuccesvol en steeds meer inheemse gemeenschappen in Noord-en Zuid-Amerika gebruikten Peyote. Tijdens de 20ste eeuw werd de Native American Church opgericht en werd Peyote uitgeroepen tot beschermde drug voor hun spirituele leiding.

Het kan een paar jaar duren voor de cactus psychoactieve eigenschappen heeft ontwikkeld. Maar deze versie van de Peyote heeft pups die schijfvormige "knopen" produceren. Bij het oogsten, knip je deze knopen horizontaal af op grondniveau. Beschadig de wortels niet. Deze plant groeit langzaam; als de plant ondergronds beschadigd raakt, zal de cactus langzaam afsterven en geen nieuwe pups produceren.

Bij het herplanten van de oogst, laat je de basis een week of twee uitdrogen. Plaats de plant in een poreuze bodem of een vermiculiet/perliet mengsel. Nu ga je regelmatig water geven, maar las ook wat droge periodes in. Nieuwe wortels en een sterke penwortel moeten binnen een jaar ontwikkelen.

DOSERING

De dosering kan variëren van 200-400mg of 10-20g (gedroogd). Begin voorzichtig en eet ongeveer 4 schijven om mee te beginnen. De effecten kunnen 10-12 uur aanhouden, dus stel je in op een lange trip.

Het gebruik van Peyote kan je maag van streek maken. De plant kan sterk en onaangenaam smaken. Een mogelijke uitkomst van het gebruik van Peyote kan overgeven zijn. Dit is niet ongewoon en het wordt daarom aangeraden 6 uur voor gebruik niets meer te eten.

WAARSCHUWING

Het gebruik van Peyote wordt afgeraden als er een geschiedenis is van psychische problemen. Combineer Peyote niet met alcohol en vermijd het gebruik als je hartproblemen hebt. Peyote kan variaties veroorzaken in de hartslag, bloeddruk en ademhaling. Niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • Wat Is Microdosering?

  Wat kun je allemaal met psychedelica? Natuurlijk kun je er een trip mee beleven die je leven totaal verandert. Maar ze zijn ook geschikt voor een pas ontdekte holistische remedie voor de gezondheid, namelijk microdosering.

 • De Geschiedenis van Peyote

  Peyote wordt voor diverse doelen gebruikt door Indianenstammen in Mexico en Noord-Amerika. De drug werd in religieuze ceremonies gebruikt, maar ook medicinaal voor zowel de behandeling van pijn als bacteriële aandoeningen.

 • Vind Peyote Cactussen In GTA 5

  GTA 5 heeft een behoorlijk onverwachte hilarische verborgen mogelijkheid. Spelers kunnen nu op jacht naar Peyote cactussen die mescaline bevatten en ze kunnen tijdens het spelen geconsumeerd worden, wat resulteert in een interessante hallucinogene ervaring.