Peyote cactus

Er is bewijs dat Peyote, of El Mescalito (de levende god), al duizenden jaren bij de inheemse bevolking in Mexico en het zuidwesten van Amerika in gebruik is. Lophophora williamsii, de Peyote cactus, bevat ruim 50 soorten alkaloïden, waaronder het krachtige entheogeen mescaline. Wij bieden Peyotes in verschillende grootte aan, zodat deze gewijde cactus zelf thuis kunt laten groeien.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
1-2cm € 8.50
2-3 cm € 12.50
3-4 cm € 17.50
4-5 cm € 29.95
5-7 cm € 52.50
7-10 € 77.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Psychedelische Ervaring?

  Paddo's, psychedelische cactussen, LSD; wat je ook van plan bent te nemen, het is belangrijk om verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je aan een psychedelische trip begint. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op een levensveranderende en plezierige ervaring!

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • Hoe Maak Je Thee Van Mescaline Cactussen?

  Mescaline wordt al eeuwen gebruikt om diepzinnige psychedelische ervaringen op te wekken. Treed binnen en ontdek hoe je zelf mescaline thee maakt.

 • Wat Is Mad Honey?

  De uitdrukking "mad honey" komt misschien een beetje vreemd over. Zeker voor iets wat men over het algemeen als zoet beschouwd. Het is echter de roes, veroorzaakt door overmatige consumptie van de honing van de rododendron die de naam verklaart.

 • De Verschillende Soorten Hallucinaties

  Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

 • Wat Is Microdosering?

  Wat kun je allemaal met psychedelica? Natuurlijk kun je er een trip mee beleven die je leven totaal verandert. Maar ze zijn ook geschikt voor een pas ontdekte holistische remedie voor de gezondheid, namelijk microdosering.

 • De Geschiedenis van Peyote

  Peyote wordt voor diverse doelen gebruikt door Indianenstammen in Mexico en Noord-Amerika. De drug werd in religieuze ceremonies gebruikt, maar ook medicinaal voor zowel de behandeling van pijn als bacteriële aandoeningen.

 • Vind Peyote Cactussen In GTA 5

  GTA 5 heeft een behoorlijk onverwachte hilarische verborgen mogelijkheid. Spelers kunnen nu op jacht naar Peyote cactussen die mescaline bevatten en ze kunnen tijdens het spelen geconsumeerd worden, wat resulteert in een interessante hallucinogene ervaring.