Salvia Divinorum Extract 10x (1 gram)

Mazatec sjamanen gebruikten salvia divinorum om een krachtige, geestverruimende trance te veroorzaken, waardoor ze verschillende bestaansniveaus konden bereiken. Ons salvia divinorum extract 10x is zuiverder en krachtiger dan salvia bladeren. We bevelen dit sterke extract alleen aan aan degenen die ervaren zijn met salvia. Bevat 1 gram salvia-extract.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 16.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Zativo's Top 5 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 5 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • De Geschiedenis Van Salvia

  De geschiedenis, ontdekking en classificatie van Salvia divinorum (Sally-D, Magic Mint, Goddelijke Salie) zijn de basis van een eindeloze lijst met wetenswaardige feiten en mogelijk fictieve anekdotes, waarbij enkele van de meest vermaarde botanisten ter wereld betrokken waren. In het volgende artikel duikt Zativo in de geschiedenis van Salvia.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De Effecten van Salvia Divinorum

  Salvia divinorum kan een milde tot zeer krachtige psychedelische ervaring veroorzaken. Afhankelijk van de hoeveelheid en de persoonlijke instelling, veroorzaakt dit kruid een korte trip naar andere dimensies, en alternatieve werkelijkheden, met weinig bijwerkingen.

 • Salvia Divinorium - 10 tips voor een veilige trip

  Salvia divinorum kan een zeer krachtige, psychedelische en hallucinogene ervaring opwekken. Het middel kan veilig worden gebruikt, maar vanwege de psychoactieve eigenschappen van deze geweldige plant, hebben we een korte checklist gemaakt om te verzekeren dat jij geniet van de meest veilige, gelukkige trip.