Salvia Divinorum Extract 20x (1 gram)

De Mazatec Indianen gebruikten salvia om in hogere sferen te komen, op zoek naar antwoorden op levensvragen. Het salvia divinorum extract 20x is veel geconcentreerder dan de bladeren van de salvia plant en veel andere salvia extracten, dus neem niet te veel. Met onze salvia extracten ben je verzekerd van de puurheid, sterkte en houdbaarheid.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Psychedelische Ervaring?

  Paddo's, psychedelische cactussen, LSD; wat je ook van plan bent te nemen, het is belangrijk om verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je aan een psychedelische trip begint. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op een levensveranderende en plezierige ervaring!

 • BitCanna: De Perfecte Betaalwijze Voor De Cannabissector

  Zativo & Zamnesia gaan binnenkort BitCanna accepteren als betaalwijze. Nu de maatschappij de blockchain technologie begint te omarmen, hebben ook wij besloten om in te stappen.

 • Wat Is Mad Honey?

  De uitdrukking "mad honey" komt misschien een beetje vreemd over. Zeker voor iets wat men over het algemeen als zoet beschouwd. Het is echter de roes, veroorzaakt door overmatige consumptie van de honing van de rododendron die de naam verklaart.

 • De Verschillende Soorten Hallucinaties

  Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

 • De Geschiedenis Van Salvia

  De geschiedenis, ontdekking en classificatie van Salvia divinorum (Sally-D, Magic Mint, Goddelijke Salie) zijn de basis van een eindeloze lijst met wetenswaardige feiten en mogelijk fictieve anekdotes, waarbij enkele van de meest vermaarde botanisten ter wereld betrokken waren. In het volgende artikel duikt Zativo in de geschiedenis van Salvia.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De Effecten van Salvia Divinorum

  Salvia divinorum kan een milde tot zeer krachtige psychedelische ervaring veroorzaken. Afhankelijk van de hoeveelheid en de persoonlijke instelling, veroorzaakt dit kruid een korte trip naar andere dimensies, en alternatieve werkelijkheden, met weinig bijwerkingen.