Salvia Divinorum Extract 40x (0.5 gram)

Salvia divinorum is een psychedelische drug met een lange geschiedenis. De Mazatec Indianen gebruikten salvia om een trance met sterke visioenen te krijgen. Ons salvia divinorum extract 40x is ons krachtigste extract, dus wees erg voorzichtig met je dosering. De salvia extracten zijn gestandaardiseerd, wat altijd constante kwaliteit en de hoogste zuiverheid waarborgt. Bevat 0.5 gram 40x extract.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • De Verschillende Soorten Hallucinaties

  Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

 • De Geschiedenis Van Salvia

  De geschiedenis, ontdekking en classificatie van Salvia divinorum (Sally-D, Magic Mint, Goddelijke Salie) zijn de basis van een eindeloze lijst met wetenswaardige feiten en mogelijk fictieve anekdotes, waarbij enkele van de meest vermaarde botanisten ter wereld betrokken waren. In het volgende artikel duikt Zativo in de geschiedenis van Salvia.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De Effecten van Salvia Divinorum

  Salvia divinorum kan een milde tot zeer krachtige psychedelische ervaring veroorzaken. Afhankelijk van de hoeveelheid en de persoonlijke instelling, veroorzaakt dit kruid een korte trip naar andere dimensies, en alternatieve werkelijkheden, met weinig bijwerkingen.