Peganum Harmala

Syrian Rue (Peganum harmale) is een struikvormig gewas dat groeit in de oostelijke mediterraan en in bepaalde delen van India. De plant ontwikkelt witte bloemen met ronde capsules die elk ongeveer 50 zaadjes bevatten. Psychonauten gebruiken het doorgaans als vervanger voor Banisteriopsis tijdens het maken van Ayahuasca en gelijksoortige brouwsels. Inhoud: 10g

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 4.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Alles wat je zou moeten weten over Hawaiian Baby Woodrose

  Hawaiian Baby Woodrose is een van de vele entheogene planten die mensen al eeuwen gebruiken vanwege de geestverruimende ervaring. De werkzame stof is LSA, moleculair nauw verwant aan LSD.

 • Hoe Beïnvloedt Ayahuasca Je Hersenen?

  Ayahuasca heeft een grote rol gespeeld bij culturele plechtigheden en rituelen in het Amazoneregenwoud. Tegenwoordig komen onderzoekers erachter dat dit krachtige brouwsel ook een natuurlijke behandeling zou kunnen zijn voor depressies, angst en zelfs eetstoornissen.

 • De Verschillende Soorten Hallucinaties

  Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

 • Ayahuasca - Een waarschuwing

  Het is bekend dat een Ayahuasca trip een buitengewone ervaring kan opleveren. Ayahuasca heeft ongelooflijke genezende vermogens voor de geest, maar het is zeker GEEN fun-drug! Voordat je in de wereld van de DMT duikt, doe alsjeblieft eerst onderzoek naar de mogelijke bijwerkingen van Ayahuasca en het verantwoordelijk gebruik.

 • Wat Is Ayahuasca?

  Sjamanen en medicijnmannen uit het Amazonegebied gebruiken ayahuasca al duizenden jaren om te genezen en om spirituele inzichten te verkrijgen. Wat is ayahuasca? Wat maakt dat heilige brouwsel zo speciaal onder de psychedelica? Ontdekt in dit artikel waar ayahuasca vandaan komt en waarvan het gemaakt wordt.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De Effecten van Ayahuasca

  Ayahuasca is een sterk, psychedelisch brouwsel met alkaloïden, MAOI's en DMT waardoor onze innerlijke gevoelens en sensorische waarnemingen meer levendig en intens worden. Het effect van Ayahuasca kan een spiritueel ontwaken zijn, een wedergeboorte of een intense psychotherapie. Het lost geen problemen op en is ook geen recreatieve drug.

 • Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOIs) - Waarschuwing

  MAOI is een acroniem voor stoffen die bekend staan als Monoamine Oxidase Inhibitors. Deze enzymen breken gifstoffen en drugs als tryptamines af of deactiveren ze. Zonder MAO enzymen om de tyramine niveaus in je lichaam te beheersen, kan bepaalde voeding leiden tot gezondheidsproblemen. Lees meer over gezondheidsproblemen en MAOI's.