Arizer Extreme Q

De Extreme Q van Arizer is een top-notch verdamper die niets te wensen over zal laten! Sommigen beschouwen het als een van de beste vaporizers die er zijn. De Extreme Q heeft met een uitstekende kwaliteit en een groot aantal functies die je niet zult vinden bij vele andere vaporizers! Het heeft zelfs een eigen afstandsbediening.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 16 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 169.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Arizer Extreme Q: De Enige Vaporizer Die je Nodig Hebt

De Arizer Extreme Q is alles wat je nodig hebt om te vapen. Hij wordt geleverd met accessoires, waaronder tasjes, een aantal mondstukken, extra schermpjes, een afstandsbediening, een pook en nog veel meer. We kunnen gerust zeggen dat de Arizer van de hoogste kwaliteit is, en er nu is in een verbeterde uitvoering. De energie-efficiënte Arizer Extreme Q bevat een zacht blazende ventilator met drie snelheden, een temperatuurregelaar, en een snelle opwarmtijd.

Als je hem in elkaar hebt gezet, doe je hem aan en stel je de temperatuur en ventilatorsnelheid in. De bediening is duidelijk en simpel, en de temperatuur is erg precies. De vaporizer is binnen twee minuten opgewarmd tot de gewenste temperatuur, en de ventilatorsnelheid verandert de dikte van je damp. Hoe lager de ventilatorsnelheid, hoe dikker de damp zal zijn. De ventilator van de Arizer hoor je bijna niet, dus het vapen kan fantastisch stil en onopvallend gebeuren.

Om de bediening van de vaporizer iets gemakkelijker te maken, wordt de Arizer Extreme Q geleverd met een afstandsbediening. Je kunt hem opwarmen vanaf de andere kant van de kamer en wat damp laten ophopen voordat je een trekje neemt. Dat is erg handig en tijdbesparend als je een paar hijsen wilt nemen en jezelf wellicht klaar wilt maken om uit te gaan of je appartement wilt opruimen.

De Arizer Extreme Q is een ware multifunctionele vaporizer die je geld helemaal waard is, waarmee je ieder kruidenmengsel kunt vapen dat je je maar kunt voorstellen. De Arizer maakt gebruik van veilige onderdelen; slang die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet, sterk en gifvrij glas, en een keramisch verhittingselement voor de meest pure hijsen.

Het product bevat:

1x Extreme Q Vaporizer
1x Afstandsbediening
2x Ballon Kit
2x Mondstuk
1x Extreme Q Vaporizer Slang
1x Potpourri Schaal
2x Cyclone Bowl
1x Scherm Set
1x Glazen Pook
1x Handleiding

Afmetingen: 5cm x 15cm x 19cm (6" x 6" x 7.5")

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.