Arizer V-Tower

Arizer presteerde het om een whip-based vaporizer te maken van uitmuntende kwaliteit, tegen een prima prijs. De V-tower valt op vanwege de enorme nauwkeurigheid en het handige LCD display waarop je de temperaturen kan aflezen. De vaporizer is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voelt koel aan bij gebruik.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 129.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Arizer V-Tower: Betaalbare desktop vaporizer

BETAALBARE DESKTOP VAPORIZER VOOR KRUIDEN EN ESSENTIËLE OLIE

De Arizer V-Tower is het kleine broertje van de Extreme Q en kan uitsluitend met een whip worden gebruikt. Je ontvangt een geweldige, betaalbare unit die gedroogde kruiden kan verdampen, een potpourri kan verwarmen of je favoriete oliën voor aromatherapie kan stomen. Met name beginners in de wereld van vaporizers kunnen met de V-Tower hun eerste, dichte dampwolken ervaren zonder noodzaak een duur desktop apparaat aan te schaffen.

ARIZER V-TOWER - ZUIVER DAMPPAD

Arizer heeft verzekerd dat er uitsluitend onderdelen van de allerhoogste kwaliteit werden gebruikt bij de productie van deze vaporizer. Hij is gemaakt van roestvrijstaal en de niet-giftige, voedselveilige isolatie zorgt ervoor dat het apparaat koel aanvoelt. Vanwege de lange whip is ook de damp koel, soepel en lekker; alles wat je zou verwachten van een goede vaporizer! Het damppad is gemaakt van glazen buizen van medische kwaliteit, dus je proeft geen rubber en je hoeft je ook geen zorgen te maken over gezondheidsrisico's. Je geniet slechts van een schone en zuivere vape ervaring. Het verwarmingselement is gemaakt van keramiek en garandeert een natuurlijke, toxine-vrije smaak.

ARIZER V-TOWER - GEBRUIKSGEMAK

Zet het apparaat aan, stel de gewenste temperatuur in en wacht een paar minuten tot het apparaat is opgewarmd. Vul nu de kom. Je kan ongeveer 0,5g kruiden kwijt in de kom, wat best een flinke hoeveelheid is. Bevestig nu de whip met de adapter aan de kom, neem een trekje en inhaleer diep. Zo simpel is het! Zorg ervoor dat je langzaam te werk gaat met de whip. Na 2 of 4 uur schakelt de V-Tower automatisch uit. Je kan de ingestelde temperatuur, de daadwerkelijke temperatuur en de timer aflezen op het verlichte LCD scherm. Daarnaast heb je de keuze tussen Celsius en Fahrenheit voor de temperatuur, mocht je voorkeur daarnaar uitgaan.

ARIZER V-TOWER - INHOUD EN ACCESSOIRES

- Arizer V-Tower
- Glazen cyclone kom
- Keramische verwarmingsunit
- Glazen potpourri/aromatherapie schaal
- Extra roestvrijstalen filter schermen
- Glazen roergereedschap
- 90cm whip met glazen uiteinde en adapter
- Oplader
- Gebruikershandleiding

Arizer biedt een levenslange garantie op het verwarmingselement. Ook bieden ze 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid op het verwarmingselement. Elk onderdeel kan worden vervangen, dus dit product gaat jaren mee.

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.