Volcano Digit

Storz & Bickel heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd als producent van uitmuntende, met precisie vervaardigde, desktop vaporizers. De Volcano Digit is de opvolger van de beroemde Classic Volcano Vaporizer, met dezelfde eersteklas kwaliteit, prestaties en duurzaamheid, maar met meer functies. Een top vaporizer "Made in Germany"!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 41 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 419.00
Easy Valve € 419.00
Solid Valve € 419.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Volcano Digit: The Storz & Bickel vaporizer gaat digitaal

Volcano Digit gaat digitaal. Storz & Bickel ontwikkelde deze spectaculaire soort voor vapor-heads die precisie willen. De reden waarom de temperatuurcontrole zo gewenst is door cannabisgebruikers, heeft alles te maken met het feit dat cannabis bestaat uit ongeveer 400 verbindingen, die allemaal op een andere temperatuur uit de plant worden vrijgegeven. Door de temperaturen exact af te stellen, kan de gebruiker zelf bepalen welke verbindingen moeten worden vrijgegeven. Behoorlijk cool, toch? De Volcano Digit is solide, betrouwbaar en een uitmuntend stukje vaping technologie.

VOLCANO DIGIT - DE WERKING

Het ontwerp van deze vaporizer komt overeen met de Volcano Classic tegenhanger. Het meest opvallende verschil is het digitale display, waarop de huidige temperatuur wordt afgebeeld en de ingestelde temperatuur. De Volcano Digit is een convectie vaporizer en dit houdt in dat de lucht wordt verwarmd en door de verwarmingskamer wordt geleid, waar het kruid wordt verdampt. De temperatuur kan worden ingesteld van 40 tot 230°C, wat voor veel speelruimte zorgt. Uiteraard is de Volcano Digit een "bag vaporizer". Een zak wordt met damp gevuld, waarna je kan inhaleren en genieten. Bij de aanschaf van deze vape kan worden gekozen voor een easy of solid valve. De valves verschillen iets, al functioneren ze beiden perfect.

VOLCANO DIGIT - GEBRUIK

Allereerst sluit je de unit aan op het stopcontact. Stel de gewenste temperatuur in door de knoppen (- en +) te gebruiken. Het is allemaal vrij overzichtelijk. Hierna wordt de rode knop ingeschakeld. Wacht tot het bovenste getal overeenkomt met het getal eronder, want dat is namelijk de gewenste temperatuur. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, plaats je de vulkamer met het gemalen kruid op de hitteplaat. De zak wordt nu aangesloten en dankzij het inschakelen van de groene knop zal de damp vrijkomen in de zak. Wanneer de zak gevuld is, kan deze van de verwarmingskamer worden verwijderd. Door een mondstuk aan te sluiten, kan de damp worden geïnhaleerd. De verwarmingskamer moet worden verwijderd van de hitteplaat voordat je een hit neemt!

VOLCANO DIGIT - INBEGREPEN IN DE LEVERING

1x Volcano Digit
1x Solid Valve OF Easy Valve Set*
1x Set met schermen
1x Kamervullingschijf (voor halflege vulkamers)
1x Schoonmaakborstel
1x Grinder
1x Gebruikershandleiding

* Solid Valve Set: 1x Solid Valve vulkamer, 1x Solid Valve Mondstuk, 3m Ballon Materiaal
* Easy Valve Set: 1x Easy Valve vulkamer, 5x Ballon met Easy Valve Mondstuk

Andere producten van Storz & Bickel (Volcano/Mighty)