Volcano Classic

De Volcano Classic van het Duitse bedrijf Storz & Bickel is een vaporizer die tijdens het uitbrengen echt baanbrekend was. Wat de Volcano onderscheidt van de rest, is de superieure kwaliteit, uitmuntende duurzaamheid en topprestaties. Dit met precisie vervaardigde meesterwerk van een vaporizer wordt geleverd met 3 jaar garantie. Verkrijgbaar met 'Easy Valve' of 'Solid Valve'.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 33 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 339.00
Easy Valve € 339.00
Solid Valve € 339.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

Volcano Classic: Een indrukwekkend stukje vaporizer technologie

Storz & Bickel levert de enige echte Volcano Classic vaporizer. Dit is een ongelooflijke klassieker en elke cannabis liefhebber zou deze aan zijn collectie moeten toevoegen. In de jaren '90, toen de eerste vape voor cannabis het levenslicht zag, borduurde Storz & Bickel voort op dit idee en creëerde deze spectaculaire vape. De vape is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte "bag" vaporizers ter wereld. De Volcano Classic vaporizer kan worden gevonden in de woonkamers van vele ganja connaisseurs en de beroemdste coffeeshops in Amsterdam.

VOLCANO CLASSIC - DE WERKING

De Volcano Classic is een convectie vaporizer, wat betekent dat deze de lucht verwarmt. Deze lucht verdampt het kruid zodat de kostbare verbindingen worden vrijgegeven. Het is een van de beste systemen om te vapen, omdat het kruid niet direct in contact komt met het verwarmingselement. De temperatuurcontrole bestaat uit een draaiknop, die kan worden ingesteld van stand 1 tot stand 9 (1 is de laagste temperatuur en 9 de hoogste). De instellingen van de temperatuur variëren van 130 tot 230°C, wat perfect is voor cannabis, die moet worden verdampt op ongeveer 200°C. Deze vaporizer wordt geleverd met een solid of easy valve.

VOLCANO CLASSIC - GEBRUIK

Deze geweldige vaporizer werkt als volgt: Voordat je het apparaat gebruikt, sluit je de vape aan op het stopcontact en activeer de rode knop, waarmee een oranje lampje wordt geactiveerd. Zodra het oranje lampje uitschakelt, is de vape klaar voor gebruik. Het kruid moet worden vermalen, niet te fijn, een standaard maling zal voldoen. De verwarmingskamer wordt gevuld met het kruid, afgesloten en verzegeld op de hitteplaat van de Volcano Classic. Nu wordt de zak aangesloten en zodra alles correct is bevestigd, kan je de groene knop aanzetten en toekijken hoe de damp de zak vult. Zodra de zak gevuld is, kan de zak worden losgemaakt van de verwarmingskamer. Nu kan het mondstuk worden bevestigd om de damp te inhaleren. Na een hit uit de zak, zal de zalige high onmiddellijk volgen en je overspoelen met Zen-gevoelens. Belangrijk: Laat de verwarmingskamer niet op het verwarmingsplatform.

VOLCANO CLASSIC - BIJ DE LEVERING INBEGREPEN

1x Volcano Classic vaporizer
1x Solid Valve OF Easy Valve Set*
6x Schermen
1x Kamervullingschijf (voor halflege vulkamers)
1x Grinder
1x Borstel
1x Instructiehandleiding

* Solid Valve Set: 1x Solid Valve vulkamer, 1x Solid Valve mondstuk, 3m Ballon Materiaal
* Easy Valve Set: 1x Easy Valve vulkamer, 5x Ballon met Easy Valve mondstuk

  • Het verschil tussen het roken en vapen van cannabis

    Het roken van cannabis in een joint heeft altijd bestaan. Maar nu zijn vaporizers opgedoken, die het gezicht van de cannabis consumptie veranderen. Lees alles over de verschillen bij Zativo.

  • Wat Kan Je Nog Met Cannabisresten Uit Je Vape?

    Heb je nog bruine cannabisresten in je vaporizer? Niet weggooien! Het is nog bruikbaar en bevat cannabinoïden. Zolang je je cannabis op de correcte temperatuur verdampt, hoef je de resten nooit weg te gooien. Het is in feite direct klaar voor gebruik in veel verschillende, medicinale gerechten.

  • De beste temperaturen om cannabis te verdampen

    Met onze handige gids, vind je altijd de beste temperatuur voor het verdampen van je cannabis. Op deze manier kan je meer genieten van de vele voordelen van je vaporizer in combinatie met de consumptie van cannabis.

Andere producten van Storz & Bickel (Volcano/Mighty)