HerbalAire H3

Het tafelmodelvaporizer HerbalAire H3 is het nieuwste type van hun populaire HerbalAire reeks van multifunctionele vaporizers voor thuis. De H3 biedt drie verschillende inhalatiemethoden met de mogelijkheid om een ballon of whip te gebruiken voor directe inhalatie. Het heeft een slim convectie verhittingssysteem dat zorgt voor maximale dampproductie en -smaak, en dat afval vermindert.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 17 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 179.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Accessoires
Beschrijving

Vaporizer Compatibiliteit

HerbalAire H3: Veelzijdige vaporizer met drie inhalatie-opties

De HerbalAire H3 biedt de gebruiker de mogelijkheid om zoete damp te inhaleren op drie verschillende manieren. Het apparaat kan worden gebruikt als een lichte, draagbare vaporizer voor directe inhalatie of het kan als een tafelmodel worden gebruikt met een ballon of een whip. De ballon kan zich vullen met damp en doorgegeven worden, en de whip kan bevestigd worden om gemakkelijk desktop te vapen. Dit maakt de HerbalAire H3 een van de meest veelzijdige desktop vaporizers die er zijn. In de vorm van een H3 versie van een reeds bestaand uitstekend product, is HerbalAire erin geslaagd om zijn voorganger te verbeteren.

Wat is verbeterd, is het nieuwe en universele mondstuk ontwerp, samen met een gemakkelijk te vullen houder. De houder kun je snel en eenvoudig bevestigen aan het mondstuk. Een andere verbetering is het vernieuwde sleepring zak systeem; het vervangen van de zakken van de H3 is veel gemakkelijker met het verbeterde sleepring zak systeem.

GEEN GRINDEN NODIG

Waar de HerbalAire zich mee onderscheidt van andere vaporizers is dat je niet hoeft te grinden. Het apparaat heeft een "espresso modus", waardoor je een volledige klontje kruiden in de kamer kan doen, en de HerbalAire H3 de actieve stoffen uit het kruid haalt bij gebruik.

EFFICIËNT CONVECTIEVERHITTINGSSYSTEEM VOOR MAXIMALE DAMP EN SMAAK

De HerbalAire H3 verhit op basis van een convectie verwarmingssysteem dat superieure efficiëntie, maximale damp productie en de beste smaak garandeert. De microprocessor-regeling van de H3 zorgt voor een constante vaporize temperatuur die je nauwkeurig kunt instellen (125°C- 200°C). 18 Kleine lucht jets verhitten je kruiden bij inhalatie, of als de ventilator voor het zak-onderdeel is ingeschakeld. De kruiden worden niet verhit als het apparaat niet gebruikt wordt. Hierdoor blijft de versheid van je kruiden behouden, en wordt afval tot een minimum beperkt.

Het luchtpad van de HerbalAire H3 is volledig geïsoleerd van het verhittingselement, waardoor de lucht kan stromen door een veilig luchtpad van kwaliteitsmaterialen. Het apparaat is gemaakt van duurzaam materiaal dat geen geurtjes achterlaat. De HerbalAire H3 wordt geleverd met een uitgebreid aantal accessoires.

DE VOLLEDIGE HERBALAIRE H3 VAPORIZER SET BEVAT:

1 x HerbalAire H3 Vaporizer
1 x H3 Hoofdmondstuk met Ingebouwde Glasadapter
2 x Mondstuk Aanzetstukken
1 x Te Bevestigen Houder
1 x Afkoelkamer
1 x Schoonmaak Tool
1 x Whip met Verbindingen en Mondstuk
10 x Vape Zakken
2 x Slang-klemmen
2 x Zak Mondstukken
1 x Te Bevestigen Ventilator

De HerbalAire H3 wordt geleverd met een fabrieksgarantie van drie jaar.

Accessoires
Andere producten van HerbalAire