Blue Dream (Humboldt Seeds)

Blue Dream heeft een legendarische status in de VS, dankzij de combinatie van Haze en Blueberry genen. Ze staat in de Top 10 van dispensaria verkopen! De initiële high wordt gekarakteriseerd door sterke, opwekkende Sativa effecten die verschuiven naar een lichamelijke stone. De bloeiperiode is 9 weken. Smaken van Blue Dream zijn zalig: Zoete fruitigheid met aardse ondertonen en vleugen citroen!

Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Humboldt Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 27.00
€ 27.00
3 zaden € 27.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Top 7 Cannabis Strains Om Te Ontstressen

    Cannabis is voor de meeste stoners een fantastische manier om te ontstressen. Maar wist je dat onderzoek aantoont dat een kleine dosis THC direct de manier waarop we met stress omgaan positief kan beïnvloeden? Lees verder voor meer info en bekijk Zamnesia's 7 beste strains om te ontstressen!

  • Wat Veroorzaakt De Munchies En Wat Kun Je Ertegen Doen?

    Elke cannabisliefhebber kent het probleem - na het roken van puike wiet plunder je de koelkast leeg. Dit verschijnsel heet "de munchies" en we vertellen je er alles over. Lees alles over de wetenschap omtrent dit fenomeen en hoe je het bestrijdt.

Recommended products
Andere producten van Humboldt Seeds