OG Kush (Humboldt Seeds)

OG Kush is een van de meest populaire soorten van deze tijd en een ijkpunt voor veel anderen. Humboldt Seeds kweken hun genetica aan de kust van Noord-Californië en zijn in de positie een authentieke versie aan te bieden van deze West Coast klassieker. Ocean Grown Kush produceert intense smaken van citroen en brandstof, veel THC en veel kristallen. De bloeiperiode bedraagt 9 weken.

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Lemon Thai/Pakistani x Chemdawg
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 20%
CBD% 0.1%
Opbrengst (binnen) 300-450g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Humboldt Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 36.00
10 zaden € 66.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
OG Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special OG Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Humboldt Seeds