Early Skunk (Mr. Nice)

Deze kruising van Early Pearl en Skunk No.1 groeit verbazingwekkend snel in haar bloeiperiode van 7 weken. Buitenkwekers, die het meeste uit het seizoen willen halen, zullen verrast zijn wat Early Skunk kan doen met een klein beetje onderhoud en gematigde omstandigheden. Als alles goed gaat, kan 400-500g/plant worden geoogst of 400-450g/m². De aroma's en smaken zijn behoorlijk uniek.

Genetica Indica-dominant
Ouders Early Pearl x Skunk No.1
Bloeitijd 7 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 400-500g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Regular zaden
Zadenbank Mr. Nice
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 80.00
15 zaden € 80.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Howard Marks (Mr. Nice) overleden op 70-jarige leeftijd

    De wereld heeft een inspirerende man verloren. Howard Marks, of Mr. Nice, zoals de meesten van ons hem kenden, is op 70-jarige leeftijd aan kanker overleden en kan terugkijken op een leven van "no regrets". Hij overleed vredig in zijn slaap, omringd door zijn vier liefhebbende kinderen.

Recommended products