Paddo Kweekset Albino A+

De Paddo Kweekset Albino A+ bevat 1200 ml 100% gekoloniseerd roggecake. Je kunt deze paddovariant dus direct kweken. De spookachtig uitziende Albino A+ is een mutatie van Psilocybe cubensis, dat minder pigment bevat dan andere soorten. Het is echter geen ware albino, zoals de naam suggereert. De toppen hebben een medium grootte en zijn crèmekleurig. Soms hebben ze ook puntige tepels.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 50.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Paddo kweekset - Albino A+: Kweek je eigen Psylocybe Cubensis mutant!

Je eigen Albino A+ paddo´s kweken is gemakkelijk. Het enige wat je moet doen is de binnenkant van de groeizak eens per dag te benevelen en daarna simpelweg te wachten totdat de paddo´s verschijnen. Zorg er in ieder geval voor dat je het vochtgehalte hoog houdt.

Waarschuwing

Het kweken van de psilocybe cubensis 'Albino A+' vereist geen speciale ervaring met of kennis van mycologie. Echter, deze variant is iets gevoeliger dan andere varianten, waardoor het ook iets moeilijker te kweken is. Het vochtgehalte en de temperatuur dienen precies goed te zijn voor het kweken van Albino+. Zorg er dan ook voor dat je de instructies exact opvolgt. In dat geval zal deze kweekset naar verwachting opleveren.

Inhoud:
Kweekdoos met 1200 ml geheel gekoloniseerd roggecake.
Groeizak
Afsluitclip

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Wat Zijn Psilocybine en Psilocine?

  Zelfs wanneer ze in kleine hoeveelheden worden gebruikt, kunnen paddo's of "shrooms" krachtige trips opwekken. Deze trips laten zien wat er in de psyche begraven ligt. De invloed is echter afhankelijk van de soort. Ontdek meer over de impact van de psychoactieve chemicaliën psilocybine en psilocine.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Zelf Paddo Sporenprints Maken

  Iedereen kan sporenprints van paddo's maken. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat met een beetje tijd en geduld doet. Je zult al snel genoeg sporen hebben om thuis je eigen paddo's te kweken.

 • Paddo’s – Hoe Werk Je Steriel?

  Het is essentieel om tijdens het proces van het behandelen van mycelium, sporen en paddenstoelen te letten op je eigen persoonlijke hygiëne, je omgeving en je instrumenten.