Paddo Kweekset Penis Envy

De Penis Envy paddo, een natuurlijke mutatie van de bekende Psilocybe cubensis, geeft een sterke, tripachtige ervaring. Uitwerkingen zijn: euforie, verkrijgen van nieuwe inzichten, verlies van tijdsbesef en spirituele ervaringen. Psilocybine paddo's worden al duizenden jaren gebruikt bij religieuze rituelen, en werden al in kunst afgebeeld in de Steentijd, in Europa, Afrika en Midden-Amerika.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 50.95

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Paddo Kweekset - Penis Envy: Potente, vlezige fruitlichamen

De Penis Envy paddo's heten zo om een duidelijke reden - je hoeft er maar even naar te kijken als ze volgroeid zijn en je weet meteen hoe ze aan hun naam komen. Dit is een bijzonder potente soort. Zoals met veel psychedelische substanties zijn de effecten van de paddo's subjectief en kunnen van persoon tot persoon verschillen. De effecten houden ongeveer 3 tot 8 uur aan, maar dat kan door het verlies van je tijdgevoel langer lijken.

Een normale dosis is ongeveer 1 tot 2,5 gram. Neem alsjeblieft niet méér dan de aanbevolen hoeveelheid.

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Zelf Paddo Sporenprints Maken

  Iedereen kan sporenprints van paddo's maken. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat met een beetje tijd en geduld doet. Je zult al snel genoeg sporen hebben om thuis je eigen paddo's te kweken.

 • De geschiedenis van Paddo's

  Paddo's die psilocybine bevatten, zijn door de eeuwen heen door diverse culturen gebruikt om een hogere bewustzijnstoestand te bereiken.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • Paddo’s – Hoe Werk Je Steriel?

  Het is essentieel om tijdens het proces van het behandelen van mycelium, sporen en paddenstoelen te letten op je eigen persoonlijke hygiëne, je omgeving en je instrumenten.