Paddo Kweekset Mexican

Onder de Psilocybe cubensis paddo’s is de “Mexican” waarschijnlijk de meest bekende strain. Dit type paddo was al bekend bij de inheemse bevolking van Zuid-Amerika die het ‘het vlees van de Goden’ noemden en het gebruikten in spirituele rituelen en ceremonies. De Paddo Kweekset is al 100% gekoloniseerd. Het enige wat je nog moet doen is water toevoegen om de paddo’s te laten ontluiken!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 50.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Wat Zijn Psilocybine en Psilocine?

  Zelfs wanneer ze in kleine hoeveelheden worden gebruikt, kunnen paddo's of "shrooms" krachtige trips opwekken. Deze trips laten zien wat er in de psyche begraven ligt. De invloed is echter afhankelijk van de soort. Ontdek meer over de impact van de psychoactieve chemicaliën psilocybine en psilocine.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Zelf Paddo Sporenprints Maken

  Iedereen kan sporenprints van paddo's maken. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat met een beetje tijd en geduld doet. Je zult al snel genoeg sporen hebben om thuis je eigen paddo's te kweken.

 • De geschiedenis van Paddo's

  Paddo's die psilocybine bevatten, zijn door de eeuwen heen door diverse culturen gebruikt om een hogere bewustzijnstoestand te bereiken.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • Paddo’s – Hoe Werk Je Steriel?

  Het is essentieel om tijdens het proces van het behandelen van mycelium, sporen en paddenstoelen te letten op je eigen persoonlijke hygiëne, je omgeving en je instrumenten.