Paddo Kweekset Hawaiian

Psilocybe cubensis Hawaiian - ook bekend als PES Hawaiian, PESH of simpelweg Hawaiian - is een Paddosoort die vreemd genoeg niet eens in Hawaii groeit. Ondanks dit curieuze feit, blinkt de soort uit door zijn snelle groei, en gigantische vruchtlichamen van soms bijna 30cm. Het is puur genieten om ze te zien groeien tot uiteindelijk gigantische paddo's.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 50.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Paddo Kweekset - Hawaiian: Snelle kweek & gigantische vruchten

De psilocybe cubensis Hawaiian is een uitstekende paddosoort. Hij groeit snel en beloont je van tijd tot tijd met omvangrijke vruchten. De vruchtlichamen van deze psilocybe cubensis zijn vergelijkbaar met die van de Cambodjaanse soort, met klokvormige caps, hoewel de steel nog groter kan worden. Verwar deze soort niet met Hawaiiaanse Copelandia (Panaeolus cyanescens), aangezien beiden compleet anders zijn - deze wordt veel groter en zwaarder!

Het feit dat deze paddenstoel niet in Hawaï groeit (ondanks de naam) is slechts één eigenaardigheid van deze specifieke soort. Meer ervaren shroomers merken mogelijk de gelijkenis tussen psilocybe cubensis Hawaiian en de Cambodjaanse soort op. Ze hebben allebei grote, klokvormige caps, hoewel die van de Hawaiian nog groter worden.

De Paddo Kweekset Hawaiian wordt geleverd met 1200ml volledig gekoloniseerde roggecake, en is klaar om monsterlijke paddo's te kweken zodra de set bij je bezorgd wordt. Je hoeft eenvoudigweg niet veel te doen om je paddokweek op gang te helpen. Verspreid dagelijks wat water aan de binnenkant van de kweek zak en wacht totdat de paddenstoelen gaan groeien.

Inhoud:
1200ml kweekbox met volledig gekoloniseerde roggecake
Kweekzak
Zakhouder

 • Paddo's en magic truffles microdoseren

  Minimale hoeveelheden psychedelica steunen niet alleen mensen met psychische problemen, zoals angst en depressie. Onderzoek heeft onlangs aangetoond dat we door te microdoseren in staat zijn ons algehele welzijn te verbeteren. Lees alles over het microdoseren van paddo's en truffles en doe er je voordeel mee.

 • De beste manieren om magic mushrooms of truffles te bewaren

  Er zijn een paar zaken waar je op zou moeten letten als je paddo's of truffles langer wilt bewaren. Je wilt immers niet dat ze minder werkzaam worden of beschimmeld raken. Hier lees je wat je zou moeten doen!

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.

 • Zelf Paddo Sporenprints Maken

  Iedereen kan sporenprints van paddo's maken. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat met een beetje tijd en geduld doet. Je zult al snel genoeg sporen hebben om thuis je eigen paddo's te kweken.

 • Paddo’s – Hoe Werk Je Steriel?

  Het is essentieel om tijdens het proces van het behandelen van mycelium, sporen en paddenstoelen te letten op je eigen persoonlijke hygiëne, je omgeving en je instrumenten.