Salvia Divinorum Bladeren

Salvia, het heilige medicijn dat al eeuwen door sjamanen gebruikt wordt, is een van de sterkste psychedelische planten die wij kennen. Het is dan ook zeker geen partydrug! 2-8 gram gedroogde bladeren geven je een krachtige salvia-ervaring die de deur opent naar een compleet nieuwe realiteit. Beschikbaar in pakketjes van 5 gram en van 20 gram.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 4.95
5 gram € 4.95
20 gram € 14.45

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Hoe Bereid Je Je Voor Op Een Psychedelische Ervaring?

  Paddo's, psychedelische cactussen, LSD; wat je ook van plan bent te nemen, het is belangrijk om verschillende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je aan een psychedelische trip begint. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op een levensveranderende en plezierige ervaring!

 • Alles wat je zou moeten weten over Hawaiian Baby Woodrose

  Hawaiian Baby Woodrose is een van de vele entheogene planten die mensen al eeuwen gebruiken vanwege de geestverruimende ervaring. De werkzame stof is LSA, moleculair nauw verwant aan LSD.

 • Hoe maak je je eigen psychedelische thee? Hier zijn 9 gemakkelijke recepten

  Jawel lieve lezers, het is mogelijk thee te zetten met psychedelica. Sterker nog, dit zorgt vaak voor minder misselijkheid aan het begin van de trip. Hier zijn 9 geweldige recepten om zelf psychedelische thee te maken!

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • De Verschillende Soorten Hallucinaties

  Na het gebruik van psychedelische middelen maken hallucinaties een groot deel uit van de trip. Wees beter voorbereid op wat je te wachten staat door kennis te maken met enkele algemene vormen van hallucinaties.

 • De Geschiedenis Van Salvia

  De geschiedenis, ontdekking en classificatie van Salvia divinorum (Sally-D, Magic Mint, Goddelijke Salie) zijn de basis van een eindeloze lijst met wetenswaardige feiten en mogelijk fictieve anekdotes, waarbij enkele van de meest vermaarde botanisten ter wereld betrokken waren. In het volgende artikel duikt Zativo in de geschiedenis van Salvia.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De Effecten van Salvia Divinorum

  Salvia divinorum kan een milde tot zeer krachtige psychedelische ervaring veroorzaken. Afhankelijk van de hoeveelheid en de persoonlijke instelling, veroorzaakt dit kruid een korte trip naar andere dimensies, en alternatieve werkelijkheden, met weinig bijwerkingen.