2 - High Life Cup (Bio) 2014
3 - Spannabis 2013

Casey Jones (Devil's Harvest Seeds)

Casey Jones is een robuuste kruising van Trainwreck, Sour Diesel en Thai. Deze soort heeft 60% sativa invloeden maar vertoont veel indica eigenschappen in haar groei. Dikke, harsachtige toppen worden vergezeld door een beperkt bladerdek. Verwacht veel toppen, een natuurlijke weerstand tegen schimmels en een bloeiperiode van 8 weken. Casey Jones won de 3de prijs op de 2013 Spannabis Outdoor Cup.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Trainwreck x Sour Diesel x Thai
Bloeitijd 8 weken
THC% 18-20%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Devil's Harvest Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 47.00
5 zaden € 47.00
10 zaden € 49.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - High Life Cup (Bio) 2014
3 - Spannabis 2013
  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.