Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Speciale Technieken

Het is uitermate lonend om cannabis te kweken. Het bevredigende gevoel dat je krijgt bij het verzorgen van piepkleine zaailingen, met veel liefde en aandacht, om ze vervolgens te zien opgroeien is onbetaalbaar. Dat zijn de leuke dingen van het leven. Vanzelfsprekend is het hele proces om fantastische wiet te produceren uit één enkel zaadje relatief gecompliceerd. Je moet rekening houden met de temperatuur, vochtigheid, lichtafstand, juiste voedingsstoffen, perfecte pH-waardes, bewater-schema's, aardesamenstelling, hydroapparatuur, en nog veel meer. Dat kan allemaal een beetje te veel zijn voor een beginnende kweker, maar als je eenmaal weet wat je wiet-koters nodig hebben is dat van onschatbare waarde.

Veel kwekers gaan met het kweken van hun cannabis nog een stapje verder door gebruik te maken van speciale kweektechnieken zoals ondermeer ScrOG, SOG, toppen, en LST. Het is van groot belang die allemaal te kennen en op de juiste manier toe te passen. Hier gaan we de nodige tips en trucs vermelden, zodat cannabisliefhebbers hun wiet kunnen kweken als echte professionals.