Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Grow Guide

De kennis bezitten om zelf je eigen cannabis te kweken, kan het verschil maken tussen een gefaalde oogst en een geweldige oogst. Het kan een tijdje duren voor je alle kneepjes van het vak doorhebt, maar met wat geduld, moeite en onderzoek is het mogelijk om als beginner te ontwikkelen tot een volwaardige cannabis connaisseur!

In onze Cannabis Kweekgids leggen we het belang uit van de meer begripsmatige punten, zoals het hebben van goede planning en hoe je te werk gaat, helemaal tot de fijnere details van het verzorgen van je planten en alle stadia van de cannabis levenscyclus. Zolang wij leren, doe jij dat ook. Dit is geen gesloten boek, omdat nieuwe technieken nog steeds worden ontwikkeld en relevante punten opnieuw aan de orde komen, zullen wij onze kweekgids dus voortdurend liefdevol onderhouden en bijwerken.