Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Autoflowering Sweet Seeds

De Definitieve Lijst van de Bestverkochte Autoflowers van Sweet Seeds

Sweet Seeds opende zijn deuren in 2005 en bracht zijn eerste autoflowering soort uit in 2009. Sindsdien hebben ze een van de beste en meest diverse collecties van autoflowering genetica ontwikkeld die tot nu toe verkrijgbaar zijn. Iedere soort bevat precies genoeg ruderalis om snel en gemakkelijk gekweekt te worden, zonder in te leveren op de oogst, de kracht, of de ware unieke smaak en geur. Onder de juiste omstandigheden, hebben de meeste soorten van ontkieming tot de oogst 90 dagen of minder nodig om te volgroeien.Dat maakt de autoflowering reeks van Sweet Seeds een top keuze voor korte noordelijke zomers, kwekers met weinig tijd of voor wie dan ook die verschillende oogsten wil halen uit één enkel buitenseizoen. Als je op zoek bent naar een automatische kruising waar je op kunt vertrouwen, bekijk dan de top 5 autoflowering Sweed Seeds lijst van Zativo om je perfecte match te vinden.

1. Jack 47 Auto (Sweet Seeds)

 • 75% sativa - 15% indica - 10% ruderalis
 • Jack Herer x AK-47 Auto
 • 9-10 weken van zaadje tot oogst

Dit is de enige sativa-dominante soort in de top 5 autoflowering Sweet Seeds lijst, maar ze is excellent! Met DNA afkomstig van zowel de legendarische Jack Herer als ieders favoriete wonder, AK-47, is Jack 47 ontworpen met een totale en absolute voldaanheid in het achterhoofd. Het THC-gehalte is veel hoger dan bij de meeste automatische zaden, en de opbrengsten zijn minstens zo goed. Binnen kwekers kunnen 450-600g/m² aan met hars bedekte toppen verwachten, die een sterke citroensmaak hebben na een redelijke 9-10 weken vanaf de ontkieming. Buiten heeft Jack 47 wellicht iets langer nodig, afhankelijk van het seizoen, maar je geduld wordt rijkelijk beloond met maar liefst 50-200g/plant. Wonderbaarlijk genoeg zijn deze autoflowering zaden in staat om een ware jackpot van hoogwaardige toppen in record tijd te produceren, zonder als plant erg groot te worden. De highs zijn alles wat je ervan verwacht - kristalhelder, creatief en tot de rand gevuld met energie. Als je overweegt om over te stappen op automatische genetica of op sativa, dan heb je geen tijd te verliezen en is er geen betere optie dan Jack 47 Auto.

Lees meer over Jack 47 Auto (Sweet Seeds)

2. Cream Caramel Auto (Sweet Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Cream Caramel x Auto
 • 8 weken van zaadje tot oogst

Cream Caramel heeft meer prijzen gewonnen dan welke soort dan ook van Sweet Seeds, en wordt voor veel kweek projecten gebruikt, waardoor het niet als een verrassing kwam dat deze Spaanse teler besloot om hun kampioen te automatiseren. Cream Caramel Auto heeft haar moeder snel geëvenaard als een van de best verkochte Sweet Seeds producten aller tijden, en sleepte al snel een trofee in de wacht voor Beste Buiten Soort op de Copa Geneticas Expocanamo 2016 in Sevilla. Een van de meest herkenbare eigenschappen van Cream Caramel Auto is haar zoete, romige aroma. Het is ongelooflijk zacht en lekker, en als je een gedroogde top openbreekt, barst de heerlijke geur los en vult deze de ruimte snel met een bedwelmende lucht. Als je haar rookt, is ze nog steeds zo verrukkelijk; het aroma wordt alleen maar versterkt door een zoete, snoepachtige smaak. Cream Caramel Auto heeft een gemiddeld THC-gehalte, maar dat weerhoudt haar er niet van om een langdurige lichamelijke stone teweeg te brengen, dankzij een rijk terpenenprofiel en de indica-dominante genetica. Als je op zoek bent naar snel, gemakkelijk te kweken cannabis zaad met een onweerstaanbaar aroma, dan zit je helemaal goed met Cream Caramel Automatic.

Lees meer over Cream Caramel Auto (Sweet Seeds)

3. Killer Kush Auto (Sweet Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Indica Auto x OG Kush
 • 8 weken van zaadje tot oogst


De naam zelf maakt Killer Kush Auto een van de meest aandachttrekkende autoflowering kruisingen die Sweet Seeds ooit heeft gecreëerd, maar met ouders die afkomstig zijn van de bekende OG Kush van de Amerikaanse westkust, is ze meer dan alleen maar een hype. Ze is een ware lekkernij, die bol staat van zure grapefruit/dennen aroma's en smaakt als prikkelende diesel dankzij de zware Chemdawg invloeden van OG. De automatische indica die Sweet Seeds heeft gebruikt om deze mix te automatiseren, heeft niet alleen de totale groeitijd verminderd tot een verbazingwekkende 8 weken, van de ontkieming tot aan de oogst, maar ook de effecten versterkt tot een zeer ontspannen, ongelooflijk relaxte lichamelijke stone. Dankzij het gemiddelde THC-gehalte, kluister je slechts gedeeltelijk vast aan de bank, in plaats van dat je helemaal nergens meer toe in staat bent. Hoewel Killer Kush Auto functioneel is, raden we je niet aan om iets complex te doen als je onder invloed bent. Als je op zoek bent naar een betrouwbare indica met een geweldig uiterlijk, dan is Killer Kush Auto de AutoFem voor jou.

Lees meer over Killer Kush Auto (Sweet Seeds)

4. Sweet Cheese Auto (Sweet Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Fast Bud 2 Auto x Sweet Cheese
 • 8 weken van zaadje tot oogst

Sinds ze voor het eerst uitkwam, is Sweet Cheese Auto een top product van Sweet Seeds, en als je van niets meer houdt dan van de intense aanwezigheid van een goede Cheese soort, dan zal ze ook snel één van jouw favorieten worden. Sweet Seeds heeft niets aan het toeval overgelaten met deze AutoFem; ze hebben Fast Bud 2 Auto gekruist met een oorspronkelijke Sweet Cheese, het nageslacht vervolgens tweemaal terug gekruist met Sweet Cheese klonen van het eerste paar, om de sterke Cheese geur te versterken. Als resultaat straalt Sweet Cheese Auto een dikke wolk van aroma's uit die nog sterker wordt bij het uitharden. Als je goed oplet, herken je een vleugje zure citroen in het eindproduct, maar dit overstemt de algehele kaasheid niet. Deze volledig automatische kruising heeft slechts zo'n 8 weken nodig om binnen 350-550g/m² aan dikke, met hars bedekte toppen te produceren, en ze heeft een gemakkelijk te onderhouden formaat, waardoor ze goed past op een balkon en in kleinere- tenten of ruimtes.

Lees meer over Sweet Cheese Auto (Sweet Seeds)

5. Big Devil 2 Auto (Sweet Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Big Devil Auto
 • 9 weken van zaadje tot oogst

Deze verbeterde versie van de oorspronkelijke Big Devil Auto is een van de grootste en populairste automatische kruisingen die je tegenwoordig op de markt kunt vinden, als je aan het shoppen bent voor een nieuwe soort van Sweet Seeds of een andere kweker. Met Big Devil 2 Auto heeft Sweet Seeds zich gewend tot de oorspronkelijke genetica, hebben ze er magie aan toegevoegd, en zijn ze gekomen met een nieuwe, verbeterde versie die nog sterker is en meer opbrengt dan hun eerdere model. Stel je voor dat je je nieuwe verpakking openmaakt met autoflowering zaden en dat je weet dat je in slechts 9 weken binnen maximaal 600g/m² aan stevige, aromatische toppen in handen hebt, of tot 400g/plant als je een buiten kweker bent. Natuurlijk betekent een hoge opbrengst en snelle groei niets, als je eindigt met gebrekkige wiet. Dat is nooit een probleem met Big Devil 2 Auto. De smaken en aroma's zijn zo omvangrijk, dat je zonder moeite de sterke bloemige tonen opmerkt als je inhaleert, of de intense Skunk geur die snel je kweekruimte en je rookruimte vult. Big Devil 2 Auto stelt je zonder twijfel tevreden op iedere manier.

Lees meer over Big Devil 2 Auto (Sweet Seeds)