Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Licht voor het Kweken van Wiet

Licht is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van de wietkweek. Het is de energiebron die je planten nodig hebben om het voedsel te produceren dat ze nodig hebben om te groeien en te floreren. Daarom is het belangrijk om te begrijpen wat licht doet, hoe het moet worden gebruikt en wat voor soorten lichtbronnen geschikt zijn voor de cannabiskweek.

Om goed tot je door te laten dringen hoe belangrijk licht en de kwaliteit ervan is, moet je maar eens bedenken waar cannabis van nature groeit en waar het vandaan komt. Gebieden met de grootste zonintensiteit, zoals Latijns-Amerika, Afrika en Azië staan er allemaal bekend om dat ze wietplanten met grote toppen in het wild hebben groeien, en dat is niet voor niets. Zonder licht is er geen cannabis, met licht van hoge kwaliteit zal er nooit te weinig wiet zijn. Weten dat dit de eerste en belangrijkste stap is om een succesvolle wietkweker te worden is erg belangrijk, dus lees verder…